Jak wpisać kod do phipsa eon-rds

tutaj pomagamy wpisac kod jezeli sa jakies problemy

Jak wpisać kod do phipsa eon-rds

Postautor: stku » 11 mar 2014, o 09:24

WITAM!
Bardzo proszę o pomoc - jak wpisać kod do radia Philips EON-RDS (701 - liczba umieszczona w prawym dolnym rogu radia), zamontowanym w toyocie starlet z 1994 r. Radio rozkodowało się podczas wymiany akumulatora.
Znam kod i próbowałem go wpisać po pojawieniu się na wyświetlaczu napis "CODE". Użyłem przycisku "1", pokazały się cztery zera, a potem napis "WAIT".
Pozdrawiam
stku
 
Posty: 2
Rejestracja: 11 mar 2014, o 09:15


Re: Jak wpisać kod do phipsa eon-rds

Postautor: Lynx » 11 mar 2014, o 09:32

stku pisze:WITAM!
Bardzo proszę o pomoc - jak wpisać kod do radia Philips EON-RDS (701 - liczba umieszczona w prawym dolnym rogu radia), zamontowanym w toyocie starlet z 1994 r. Radio rozkodowało się podczas wymiany akumulatora.
Znam kod i próbowałem go wpisać po pojawieniu się na wyświetlaczu napis "CODE". Użyłem przycisku "1", pokazały się cztery zera, a potem napis "WAIT".
Pozdrawiam


Naciśnij [1], a następnie strojenie <>, aby obracać pierwszą cyfrę Naciśnij [1], a następnie strojenie <>, aby obrócić drugą cyfrę Naciśnij [1], a następnie strojenie <>, aby obrócić trzecią cyfrę Naciśnij [1], a następnie strojenie <>, aby obrócić czwartą cyfrę Wreszcie, jeśli jest prawidłowy kod pokazany na ekranie naciśnij przycisk [1], aby zapisać kod.
kontakt do mnie:
mail: Lynx222@tlen.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lynx
Administrator
 
Posty: 21746
Rejestracja: 23 lis 2010, o 13:26

Re: Jak wpisać kod do phipsa eon-rds

Postautor: stku » 11 mar 2014, o 10:01

Bardzo dziękuję.
Spróbuję.
Pozdrawiam
stku
 
Posty: 2
Rejestracja: 11 mar 2014, o 09:15


Wróć do JAK WPISAC KOD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron