Mercedes Audio10cd

KODY DO INNYCH RADIOODTWARZACZY NIE SKATALOGOWANYCH

Re: Mercedes Audio10cd

Postautor: bajer » 16 gru 2016, o 12:22

Czy może coś da radę z tym Audio5 ?
bajer
 
Posty: 106
Rejestracja: 4 wrz 2013, o 14:28


Re: Mercedes Audio10cd

Postautor: Lynx » 16 gru 2016, o 12:25

bajer pisze:Czy może coś da radę z tym Audio5 ?

jak dla mnie to ten model nie jest kodowany
kontakt do mnie:
mail: Lynx222@tlen.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lynx
Administrator
 
Posty: 21746
Rejestracja: 23 lis 2010, o 13:26

Re: Mercedes Audio10cd

Postautor: Lynx » 16 gru 2016, o 12:27

bajer pisze:Czy może coś da radę z tym Audio5 ?

jak dla mnie to ten model nie jest kodowany
kontakt do mnie:
mail: Lynx222@tlen.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lynx
Administrator
 
Posty: 21746
Rejestracja: 23 lis 2010, o 13:26

Re: Mercedes Audio10cd

Postautor: bajer » 16 gru 2016, o 16:12

Tak działa tyle że po 10 sekundach pojawia się na wyswietlaczu napis PROD i przestaje grac. Czy można coś z tym zrobić ?
bajer
 
Posty: 106
Rejestracja: 4 wrz 2013, o 14:28

Re: Mercedes Audio10cd

Postautor: Lynx » 16 gru 2016, o 16:16

bajer pisze:Tak działa tyle że po 10 sekundach pojawia się na wyswietlaczu napis PROD i przestaje grac. Czy można coś z tym zrobić ?

ingerencja w elektronike konieczna widocznie nie jest zalozone w aucie w ktorym bylo od nowosci
kontakt do mnie:
mail: Lynx222@tlen.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lynx
Administrator
 
Posty: 21746
Rejestracja: 23 lis 2010, o 13:26

Re: Mercedes Audio10cd

Postautor: bajer » 16 gru 2016, o 16:17

Dzięki
Chyba tak bo kupione na allegro
Pozdrawiam.
bajer
 
Posty: 106
Rejestracja: 4 wrz 2013, o 14:28

Poprzednia

Wróć do INNE

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość